Penis Büyütme Ameliyatı ile Penisim Ne Kadar Uzar

Penis Büyütme Ameliyatı ile Penisim Ne Kadar uzar


Kişinin isteğine göre uygulanan penis estetiği ameliyatları kişinin vücut durumu, kilosu, gömülü penisi durumu olup olmaması,  penis üstündeki yağlanmasına göre değişkenlik gösterebilir.


Penis büyütme ameliyatı ile penis 2-4 cm arasında uzayabilir. Bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bu sebeple ameliyat öncesi penisin 2,5 cam uzayacağı bilgisi verilmektedir. Ameliyat sonrası bu 3,5 cm olabilmektedir.

Penisi Normal Boyutta Olanlar Penis Büyütme Ameliyatı Olabilir mi?

Penisi normal boyutta olanlar istemeleri halinde penis ameliyatı olabilir. Bunun penise herhangi bir zararı yoktur. Penis büyütme ameliyatı sonrası normal işlevine devam edebilir.

Penis Boyutlandırma ameliyatı yorumları
Ameliyat sonrası hasta, yaşadığı kısalık veya incelik sorununu rahatlıkla çevresinde dile getirememektedir. Yaptığımız on binlerce ameliyat sonrası pek çok hastamız çeşitli mecralara hakkımızda olumlu yorumlar yazmıştır. Bizim için önemli olan, hastalarımızın yazdıkları yorumlardan ziyade, onları mutlu ve sağlıklı olmalarıdır.
Ameliyat sonrası pek çok hastamız güzel düşüncelerini çeşitli sosyal mecralar ile bizimle telefon, e-mail veya WhatsApp aracılığı ile iletmektedir.
Sizde daha fazla zaman kaybetmeden, cesaretinizi toplayın, kendinizi güvenli ellere teslim edin. Sonrasında sizlerden alacağımız teşekkür bizim, en büyük mutluluğumuz olacaktır.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kısırlık Tedavisinde En Etkili Sonuç Veren Tedavi Yöntemleri Hangisidir

+ Erken Boşalmada Hızlı Çözüm Nasıl Alınır?